Zo voert WaarMakers uit:

Turnkey Projectmanagement

Ook wel het ‘sleutelklaar’ principe genoemd. WaarMakers verzorgt jouw project van het begin tot het eind; van A tot Z. We hanteren een vast bedrag dat vooraf afgesproken is. Jij hoeft als opdrachtgever vrijwel niets te doen, wij nemen alle taken op ons die verbonden zijn aan jouw bouwproject. Zodat jij je kunt richten op zaken die voor jou rendabel zijn.

Het stappenplan wat je hieronder ziet is volledig in handen van WaarMakers, wij zijn jouw hoofdaannemer.

Projectbegeleiding

WaarMakers begeleidt en coördineert de (ver)bouwwerkzaamheden van jouw project. Het voortraject is door jouw organisatie zelf gedaan. Hierdoor ligt er een goede basis klaar waarmee wij alle betrokken partijen aan kunnen sturen. De regie blijft in jouw handen én jij kunt je richten op je eigen business.

Tijdens onderstaande stappen begeleiden wij jouw project. Het managementgedeelte draag je over aan WaarMakers. Wij zorgen ervoor dat het gehele bouwproces soepel verloopt.

Waar Makers stappenplan

Wensen doorspreken

Om een gedegen basis te hebben, beginnen we met jouw wensen en ideeën op papier te zetten. Samen met de architect en projectleider vormen we het beeld dat jij voor ogen hebt. Laat je gedachten de vrije loop zodat wij daar een duidelijke visie van kunnen maken.

Bouwtechnisch advies

Tijdens het uitschrijven van jouw visie en het tekenen door de architect brengen wij een bouwtechnisch advies uit. We willen namelijk voorkomen dat ideeën niet uitgevoerd kunnen worden omdat het simpelweg niet gebouwd kan worden. Voor ieder probleem hebben we een oplossing. ‘Ze zetten mensen op de maan dus alles is mogelijk’ is een bekende spreuk bij Waarmakers.

Begroting en planning

Zodra plannen realistisch verwoord zijn maken we een begroting om de kosten helder en inzichtelijk te krijgen. Aan de hand van deze begroting maken we een concrete tijdsplanning met een harde opleverdatum. Jij weet dan precies wanneer je jouw werkzaamheden weer kunt hervatten.

Definitief maken van begroting

Wij beseffen ons heel goed dat aan jouw visie een prijskaartje hangt. Daarom nemen wij de begroting samen met je door. Waarbij alle materialen en diensten onder de loep worden genomen, zodat je tijdens de uitvoering niet voor verrassingen komt te staan. Ben jij akkoord, dan maken we de begroting definitief. Dit is een vast budget waarvoor we het project gaan afronden. Alleen wanneer jij andere inzichten hebt op de afgesproken uitvoering, wijken we van het budget af.

Inkopen diensten en goederen

Het voordeel van een vast budget is dat wij gericht in kunnen kopen. Partijen die het beste passen bij jouw project gaan we contracteren. Daarnaast worden de benodigde materialen met zorg uitgezocht en ingekocht.

Projectbegeleiding

Graag zorgen we ervoor dat jouw bouwproject van begin tot eind soepel verloopt. Hiervoor bezoeken we met grote regelmaat het project en hebben we overleg met de werkers. Op deze manier houden we zicht op de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden. We hanteren een persoonlijke benadering om het bouwteam aan te sturen en te motiveren. We zijn ervan overtuigd dat, in combinatie met het goed faciliteren, er hierdoor een goede werksfeer ontstaat. Dit komt ten goede aan de kwaliteit en de planning van het project.

Financiële boekhouding

Of we nu Turn Key werken of alleen de projectbegeleiding doen, er wordt altijd een projectboekhouding opgezet. Dat is vaak een tijdrovende klus waar je liever niet aan begint. Geen probleem, wij houden alles gestructureerd bij. Tevens kunnen wij je direct inzicht geven in de financiële status van jouw project.

Nazorg en service

Eindelijk is het zover: jouw pand is klaar voor de (her)opening! Natuurlijk komen we het eindresultaat bewonderen, maar daar blijft het niet bij. We houden graag contact met je zodat jij ons gemakkelijk kunt benaderen wanneer er mankementen zijn aan het pand. Of wanneer we je kunnen helpen met zaken die met de bouw te maken hebben. En na een periode van intensief samenwerken is er een band ontstaan die wij graag behouden. Ook dat vinden we belangrijk bij WaarMakers.

projecten

phoneBel ons: 085-7828100 mailE-mail ons: joop@waar-maken.nl