Ongeacht waar we het maken,
maken we het waar!

Joop Strijbosch

Zet met ontzettend veel plezier graag die ene stap extra. Dat zie je niet alleen aan hem, dat merk je ook.

Het gaat hem om de verbinding tussen de ondernemers. Op een ongedwongen, informele manier met elkaar kwaliteit leveren. Samen iets moois maken.

Want als de opdrachtgever en de uitvoerders goed kunnen samenwerken, ontstaat er een team dat perfect werk aflevert. ‘Iedere schakel in het proces is belangrijk’, aldus Joop. Ongeacht welke partij het is. Door zijn persoonlijk benadering en betrokkenheid voelt ook iedereen die gelijkwaardigheid. Er ontstaat vertrouwen. Wat weer de basis is om keuzes en meningen vrij te kunnen ventileren. Met als resultaat een waar visitekaartje gemaakt!

Bel Joop
Mail Joop

 

Sanne Verbruggen

Haar alles omvattende bijnaam ‘Sanne van Alles’ zegt genoeg! Met haar Bedrijfskundige diploma’s op zak verwacht je haar niet meteen bij WaarMakers. Maar door haar ondernemende persoonlijkheid solliciteerde zij op de vacature van projectmanager. De aanvullende motivatie én het persoonlijke gesprek waren doorslaggevend.

En dat het perfect past is wel duidelijk! Deze enthousiaste en vrolijke vrouw met pit organiseert nagenoeg alle projecten in samenwerking met het team. Haar natuurlijke drive brengt WaarMakers en alle betrokken partijen bij elkaar. Sanne onderhoudt het contact en gaat zelfs mee naar de bouw om beton te storten! Een echte verbinder dus waar geen uitdaging te groot voor is.

Bel Sanne  
Mail Sanne  

 

Amber van Houtum

Is de schakel ‘achter de schermen’. Zij verbindt administratie en service met haar persoonlijke insteek. Een negen-tot-vijf-mentaliteit komt niet in haar woordenboek voor. Vanuit haar eigen ondernemerschap voelt ze haarfijn aan dat organiseren, coördineren en adviseren niet binnen bepaalde kaders te plaatsen zijn. Altijd is ze bereikbaar voor Joop, Stephan en alle andere betrokkenen.

Ieder vraagstuk wil ze beantwoorden en als dat niet lukt zal ze om hulp vragen. Gewoon, omdat het kan bij WaarMakers. Leren van elkaar. Maar ook luisteren naar elkaar. Bij Amber kun je gerust binnenlopen voor een goed gesprek met een lekkere kop koffie erbij.

Bel Amber
Mail Amber

 

Stephan de Loyer

Werkt bij WaarMakers vanuit zijn persoonlijke passie. Hij heeft zoveel ideeën en plannen in zijn hoofd die hij tot uiting wil brengen. Voortkomend uit zijn leergierige, nieuwsgierige en enthousiaste karakter. Waarbij hij ook nog eens de organisatie en coördinatie op zich kan nemen. Een brede ervaring helpt hem hierbij.

Dus wanneer er de vraag komt ‘Stephan, kun jij deze opdracht eens bekijken en uitvoeren?’ gaat hij er met zijn creatieve en kritische blik mee aan de slag. Samen met de architect en opdrachtgever. Niet terughoudend maar juist duidelijk, coachend en met een onderbouwende reflectie. Vanuit het oogpunt dat alles waargemaakt kan worden.

Bel Stephan
Mail Stephan

 

Ons team kan er niet op wachten je te leren kennen. Vraag hier je gratis adviesgesprek aan. Gratis adviesgesprek