Bavel

Anytime Fitness

ANYTIME FITNESS

‘Het is een manier van leven’, aldus de eigenaar van Anytime Fitness in Bavel. Ontspannen, aan jezelf werken, mensen ontmoeten en door dit alles lekker in je vel zitten. Allemaal punten waarom deze club opgericht is. Dit plan was de aanleiding tot een samenwerking. Het pand, een voormalige supermarkt, was gevonden. Eindelijk kon een droom waar gemaakt worden!

Omdat het pand een andere bestemming kreeg moest er aan veel eisen worden voldaan. Een pittige start voor de jonge ondernemer, maar met veel doorzettingsvermogen is het gelukt. Onze ervaring met vergunningen, uitvoering, oplevering en communicatie kwam hierbij zeer goed van pas.

Zo hebben we aan de hand van een geluidsonderzoek een geluidswerend plafond gerealiseerd welke ook voldeed aan de geldende brandwerende eisen. Boven een geluidsreducerende vloer. Daarnaast is er een warmte terugwin systeem ontworpen met oog voor het milieu. Perfect weggewerkt middels een koof die alle luchtsystemen aan elkaar verbindt. Kabels voor elektriciteit, geluid, airco en beveiliging zijn ook in deze koof weggewerkt. Het resultaat is een geordend en goed doordacht plafond.

Alle partijen, van eigenaar tot uitvoerder, werden bij elkaar gebracht. Hierdoor ontstond een perfecte samenwerking dat ervoor zorgde dat er nu een sportschool staat waar men ‘u’ tegen zegt!

Voor meer informatie over Anytime Fitness kijk op: www.anytimefitness.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Anytime Fitness? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op