Delft

Anytime Fitness

ANYTIME FITNESS

Als je je graag in het zweet werkt, ben je bij Anytime Fitness aan het juiste adres. Dag én nacht kun je hier ontspannen en aan je lichaam werken. Een concept dat past binnen onze 24-uurs economie. Een club met zoveel sfeer en passie waar je telkens een beetje thuis komt.

Startend met omkleden in een privé kleedkamer. Hoe relaxed is dat! Voorheen waren er alleen maar grote kleedruimtes. Vervolgens kun je flink aan de slag op de apparaten die passen binnen het concept van AnyTime. Bekijk jezelf eens aandachtig zodat je je workout goed uitvoert. Het bekende paarse licht is in deze sportschool achter de spiegels geplaatst in plaats van erboven. Kostenbesparend en toch de volledige uitstraling van het concept. Even rusten tussen twee oefeningen door? Neem plaats in de gezellige zithoek of aan de tafel met stoelen. Nadat alle oefeningen in de verschillende zones uitgevoerd zijn, is het tijd voor een heerlijke douche. Met hoge aandacht voor de hygiëne middels een anti-legionella systeem wat extra aangebracht is.

Wist je overigens dat er een heel beveiligingsplan in het concept opgenomen is? Waarbij een online verbinding met Amerika cruciaal is. Dit hebben we samen met de eigenaar heel mooi geïntegreerd in het pand. Zo is de verplichte veiligheidswand prominent maar toch subliem aanwezig. Vele camera’s zijn geplaatst die meteen een melding maken bij calamiteit zodat direct gehandeld kan worden. Je moet er toch niet aan denken dat je iets overkomt terwijl de club even niet bemand is?!

Voor meer informatie over Anytime Fitness kijk op: www.anytimefitness.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Anytime Fitness? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op