Epe

Anytime Fitness

ANYTIME FITNESS

’Volgens mij is het één van de vier grootste sportscholen in Nederland’, verteld de bedrijfsleidster van Anytime Fitness in Epe ons. Trots als een pauw loopt ze door de reeds verbouwde Formido. Met de nieuwste uitstraling van het concept is deze sportschool klaar voor de toekomst! En ook wij zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat van deze pilot. De realiteit is nog mooier geworden dan verwacht.

Onze ervaringen zijn meegenomen in het vernieuwde concept van Anytime Fitness. Zo zijn alle wanden tot een hoogte van 2 meter 50 wit gemaakt. Dit maakt dat er één strakke lijn ontstaat over het gehele pand. Deze hoogte van 2m50 is ook opgenomen in de opbouw van onder andere de kasten, wandbekleding en spiegels. Wat meteen zorgt voor verbinding tussen de verschillende segmenten. Het plafond inclusief de bovenzijde van de wanden is grijs gemaakt. Doordat we het systeemplafond weggelaten hebben, is er kabelgoot gemaakt waarin alles qua beveiliging, geluid, stroomvoorziening en muziek geïntegreerd is.

Voor de verplichte veiligheidselementen is ook iets nieuws bedacht: de veiligheidswand. Alles gecentreerd op één paneel. Overzichtelijk en duidelijk. En ook de natte ruimte is ingericht met op maat gemaakte wastafelmeubels, toiletten, douche- en kleedruimtes.

Het design van een Spaans ontwerp-bureau is vertaald naar deze locatie en perfect uitgevoerd!

Voor meer informatie over Anytime Fitness kijk op: www.anytimefitness.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Anytime Fitness? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op