Almere

Autotaalglas

AUTOTAALGLAS

Snelle service, daar staat het team van Autotaalglas Almere voor. Tijdens de reparatie van een autoruit wordt de klant op de hoogte gehouden van de vorderingen en het tijdsbestek. Onder het genot van een kop koffie of thee is de reparatie ook zichtbaar; door de glazen pui zijn de werkzaamheden perfect te volgen.

Snelle, correcte en duidelijke service, daar houden wij ook van. Tijdens het doorvoeren van het nieuwe concept van Autotaalglas in dit pand hebben we in korte tijd veel voor elkaar gekregen. Zo hebben we de muur van het oude kantoor/de ontvangstruimte doorgebroken, de nieuwe constructie voorzien van staal en daarmee de ontvangstruimte een stuk uitgebreid. Bovenop het kantoor is een verdieping gecreëerd waar nu de boiler en milieubewuste warmteterugwin installatie hangen. Op het dak is een airco met warmtepomp geplaatst om het in de zomer en winter behaaglijk te houden.

Een grote wastrog is gecentreerd aangebracht in de werkplaats waardoor er altijd schoon gewerkt kan worden. Met daarachter, slim weggewerkt, de afvalcontainers. Hierdoor blijft de werkplaats overzichtelijk, ruim en schoon. Prettig werkbaar met soms wel vier auto’s tegelijk in de reparatie.

Voor meer informatie over Autotaalglas Almere kijk op: www.autotaalglas.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Autotaalglas? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op