Heerenveen

Autotaalglas

AUTOTAALGLAS

‘Au Au Au, er zit een sterretje in mijn glas…’

Gelukkig is er dan Autotaalglas Heerenveen die de pijn meteen wegneemt. Van de auto en nog meer van de bestuurder. Want zodra je door de krachtige glazen pui naar binnen gaat, vergeet je werkelijk alles.  Oogverblindend is een verzorgde werkplaats, afgescheiden van de ontvangstruimte door wederom een prachtige glazen wand. Hiermee is openheid gecreëerd. Glashelder passend in het concept.

Glashelder is de werkplaats. Zo opgeruimd zie je ze niet vaak. En groot! Met veel lichtinval door de ramen in het dak. Er zijn praktisch ingerichte werkplekken met voldoende gereedschap om prettig te kunnen werken. Het team is trots op deze omgeving en dit zorgt ervoor dat ze zelf alles netjes onderhouden. Om ze daarin te ondersteunen hebben we met hen meegedacht. Bovenop het kantoor is een zolder gecreëerd met een klein magazijn. Via een goede trap te bereiken.

Die trap is overigens prima geïntegreerd in het standaard concept van Autotaalglas. Namelijk te vinden achter het kantoor dat samen met de receptie, de stilteruimte, de kantine en de toiletten één geheel vormt. Een duidelijke uitstraling richting klant.

Voor meer informatie over Autotaalglas kijk op: www.autotaalglas.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Autotaalglas? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op