Nieuwegein

Autotaalglas

AUTOTAALGLAS

Wederom een mooi visitekaartje van Autotaalglas. Met een grote dosis aan creativiteit en flexibiliteit is in dit filiaal het concept tot in de puntjes uitgevoerd.

Zo hebben we een glazen wand bedacht en geplaatst die fungeert als afscheiding tussen de receptie en de werkplaats. Het mooie hieraan is dat de bestuurder zijn/haar auto in de gaten kan houden tijdens de reparatie. En zo’n glaswand zorgt voor ruimte en licht. Prettig om op deze manier ‘klaar terwijl je wacht’ te mogen ervaren. 

Daarnaast mag deze werkplaats gezien worden! Een keurige plek waar met voldoende mogelijkheden jouw auto gemaakt kan worden. Zeer praktisch ingericht, met een magazijn dat via een houten trap te bereiken is. Die trap is op het eerste oog niet te ontdekken. Wij hebben er namelijk een stalen constructie voor geplaatst waartussen de eigenaar op zijn beurt houten spijlen heeft gemaakt. Dat is nog eens een mooie manier van ruiten opbergen!

De receptie met stilteruimte, toiletten en kantine doen niet onder aan de werkplaats. Zij hebben eenzelfde uitstraling gekregen. De kantine die we samen in elkaar gezet hebben, is door de medewerkers zelf aangekleed zodat het lijkt alsof je thuis bent. Een goede plek om even te pauzeren en overleg te hebben met elkaar.

Voor meer informatie over Autotaalglas kijk op: www.autotaalglas.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Autotaalglas? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op