Ospel

Autotaalglas Zaandam

AUTOTAALGLAS ZAANDAM

‘Meer ruimte zorgt voor meer rust’

Dat is en was het doel van de verbouwing van Autotaalglas Zaandam. De eigenaar is heel praktisch en pragmatisch ingesteld waardoor er een zeer prettige samenwerking is ontstaan.

Om meer werkruimte te creëren is er eerst achter het oude pand een extra ruimte gemetseld door de verhuurder. Zodra dit deel klaar was hebben wij de muur doorgebroken en zijn we aan de slag gegaan met de herindeling. Het opbergrek voor de ruiten is naar achteren verplaatst waardoor er eveneens een heel ruime opbergvide ontstaan is. Dit noemen wij de ruimte optimaal benutten!

De wanden en vloer zijn volledig naar het concept van Autotaalglas afgewerkt. Tevens is het kantoor geïntegreerd in de ontvangstruimte waar voldoende plek is om tijdens het wachten een lekkere kop koffie of thee te nuttigen. Ook hier zie je de glazen pui terug; zo houdt iedereen het overzicht in deze organisatie. Dat is handig!

Voor meer informatie over Autotaalglas kijk op: www.autotaalglas.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Autotaalglas? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op