Roermond

Benetton

BENETTON

United Colors of Benetton combineert kleur en energie met de Italiaanse kledingstijl. Kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zit in het DNA. Dit is wie ze zijn; ze hebben respect voor het milieu en de mensen. Daaruit voortvloeiend is er een samenwerking met WaarMakers ontstaan. Met nagenoeg dezelfde genen en het streven naar kwaliteit zijn we samen aan de slag gegaan met het winkelpand in Roermond. Het concept van Benetton, aangevuld met de technische oplossingen van WaarMakers. Een goede combi als je het ons vraagt. 

Zo loopt het pand taps toe richting de in- en uitgang van de winkel. Door de juiste toepassing van het lichtsysteem tegen het plafond valt dit de bezoeker niet op. En mocht je je afvragen waar de deur richting het magazijn is? Die hebben we mooi geïntegreerd in de muur. Kledingrekken en stellages blijven altijd op de plek staan door het modulair vloersysteem. Verschillende koppelpunten zijn verwerkt in de vloer waardoor de indeling van de winkel gemakkelijk veranderd kan worden. 

Dit kleurrijke winkelpand hebben we in een kort tijdsbestek met ons team omgetoverd tot een energieke omgeving.

Voor meer informatie over United Colors of Benetton kijk op: nl.benetton.com


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Benetton? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op