Tilburg

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis

Een prachtig monumentaal pand dat een nieuwe bestemming kreeg. Het voormalige ketelhuis van de AaBe fabriek is omgetoverd tot de pannenkoekfabrique. Waar je in een industriële maar warme omgeving een lekkere pannenkoek kunt eten. Of even tussendoor een kop koffie met gebak komt nuttigen. Een plek om gezellig te borrelen of om op het terras te genieten van spelende kinderen in de speeltuin.

Onze eerste opdracht waar we al onze ervaring, kwaliteit en flexibiliteit tot uiting konden brengen. Deze geweldig mooie uitdaging was ons op het lijf geschreven.

Van begin tot eind hebben we nauw samengewerkt met de opdrachtgever en verhuurder waardoor we invloed hebben gehad op het hele proces. Zoals het vertalen van de ideeën en visie van de opdrachtgever naar een ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Het bijzondere aan de metamorfose van deze pannenkoekfabrique is dat alles binnen een kort tijdsbestek gerealiseerd kon worden. Door de zeer nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, eigenaar van het pand en WaarMakers werden plannen snel uitgevoerd. Normaliter duurt het bij een monumentaal pand maanden voordat vergunningen en rapporten verkregen zijn. Doordat de pandeigenaar meedacht en accuraat te werk ging richting gemeente en instanties, konden wij voortvarend verder bouwen aan dit fantastische restaurant.

Voor meer informatie over Het Ketelhuis in Tilburg kijk op: www.hetketelhuistilburg.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Het Ketelhuis? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op