Ospel

Maje Amsterdam

MAJE AMSTERDAM

Soms zijn er van die pareltjes die ad hoc opgepakt mogen worden. De metamorfose van Maje te Amsterdam is er een mooi voorbeeld van. Beginnend met het strippen van het pand om vervolgens er een prachtige winkel van te maken. Aan veiligheid werd gedacht: de wanden en plafonds hebben we brandwerend gemaakt. Mocht er toch brand uitbreken, dan is de brandslang subliem weggewerkt in de winkel. Binnen handbereik en snel te pakken, maar niet meer als blikvanger aanwezig.

Nee, alle blikken mogen gevangen worden door de kleding en accessoires die aan de met bladgoud bekleedde (wand)rekken hangen. Welke gemonteerd zijn achter de wanden, waardoor het lijkt alsof de rekken zweven. Om hier extra de focus op te leggen is een verlichtingsplan aangelegd. Hierin is de luchtcirculatie verwerkt zodat deze geen stof over de wanden blaast. In het plafond zijn roosters aangebracht om de lucht de regulieren. Op deze manier zijn de verlichting, luchtregulering, geluidsdemping en de airco geïntegreerd in het hele pand. De units van deze toepassingen zijn terug te vinden in het magazijn. Gemakkelijk te onderhouden dus!

Nog een blikvanger is de entree. De deurgrendels op de markante deur zijn specifiek gemaakt op de bestaande bevestigingspunten. Zo krijgt zowel de buiten- als de binnenkant van deze store eenzelfde sjieke uitstraling.

Voor meer informatie over Maje kijk op: www.maje.com


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Maje Amsterdam? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op