Tilburg

Papa Jim Sportbar

Papa Jim Sportbar

Herinner jij je de Olympische Spelen van ’92 nog? De halve finale van de 400 meter sprint in Barcelona? Het moment dat vader zoonlief over de eindstreep helpt?

Dát moment is de inspiratiebron geweest voor Papa Jim’s Sportsbar. Want hier kun  je bier drinken en lekker eten terwijl jij naar jouw favoriete sport kijkt met vrienden. Proost samen op een overwinning of (ver)drink het verdriet weg bij verlies.

Om iedereen snel te kunnen voorzien van een vers getapt Bud biertje is bij veel tafels een tappunt gemaakt. Geen onderbreking tijdens een wedstrijd dus! Mocht je liever iets anders drinken dan verzorgd er iemand van het personeel jouw drankje. Je kunt gewoon blijven zitten en sport kijken. Vanuit iedere hoek, vanaf elke plek is namelijk een tv of beeldscherm te zien. Boven de bar hangt een heel grote beamer waarop ook de sportuitzendingen te zien zijn. Een mooie blikvanger bij binnenkomst!

Daar waar techniek en inrichting bij elkaar komen, heeft WaarMakers de juiste expertise. Papa Jim is hier een perfect voorbeeld van: hier komt namelijk veel techniek bij elkaar. Er zijn brand- en geluidswerende plafonds aangebracht waarin rails gespoten zijn om daar het licht aan te bevestigen. De liftschacht die we gemaakt hebben zorgt ervoor dat alles vanuit de voorbereidings- en spoelkeuken snel beneden is. Ook de voorraad kan via de lift gemakkelijk verplaatst worden. 

Mocht de blaas volgelopen zijn van al dat lekkere bier dan is een bezoek aan het toilet zeker de moeite waard! Loop door de rode spelerstunnel en neem snel plaats achter een urinoir. Want zelfs dan kun je de wedstrijd blijven volgen: er hangt boven ieder urinoir ook een beeldscherm! Tijdens het handen-wassen mis jij ook niets, in de spiegels zijn eveneens beeldschermen verwerkt. Als dit geen topsport-bar is, dan weten wij het ook niet meer!

Voor meer informatie over Papa Jim’s Sportsbar kijk op: www.papajimsportsbar.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Papa Jim? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op