Vught

Rialto Vastgoed

Rialto Vastgoed

Zodra je Vught binnenrijdt valt dit pand al op. De weg er naartoe is groen en betoverend. Dichterbij gekomen zijn de gezandstraalde stenen goed zichtbaar. De historie van dit pand leeft weer! Een mooi voorproefje want zodra de karakteristieke deuren van deze oude Frederik Hendrik Kazerne open gaan komt ook meteen de rustieke sfeer je tegemoet. De imposante hal is een perfecte binnenkomer. Neem bijvoorbeeld het trappenhuis; de zwevende trap is opgebouwd uit een stalen frame met liggers welke eerst bevestigd is aan de muur. Vervolgens is de muur bedekt met wanden waarin ook isolatie opgenomen is. Daarna zijn de houten traptreden over de stalen liggers geschoven. 

Betreed het pand verder en ontdek nog meer fantastische ‘hoogstandjes’. Zo zijn alle wanden, stalen deuren en plafonds zowel warmte isolerend als geluidswerend gemaakt, het laatste om de akoestiek te beheersen. Praktisch én efficiënt! Om de ventilatie in de plafonds goed op te kunnen hangen hebben wij van WaarMakers een technische oplossing bedacht. Er is een stalen constructie gemaakt zodat de roosters in het zachte plafond (denk aan de geluidswerende wanden in een concertzaal) bevestigd kunnen worden. 

En deze voormalige kazerne biedt nog zo veel meer! Bezoek voor de aardigheid het toilet, neem plaats in één van de vele fauteuils of strijk neer aan de grote tuintafel. Laat je welbevinden in dit unieke kantoorpand. Een pand dat nu ook nog eens ‘nul op de meter’ heeft staan doordat we het dak vervangen en geïsoleerd hebben, en er zonnepanelen op gelegd hebben. Door het plaatsen van warmtepompen en geen gas meer te gebruiken is dit pand eveneens klaar voor een groene toekomst. 

Zoals jij hoogstwaarschijnlijk wel tussen de regels door kunt lezen: wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat! Een project waar creativiteit, flexibiliteit en inlevingsvermogen hoog in het vaandel stonden. Het totaalplaatje wat de opdrachtgever, de architecte en wij in gedachten hadden hebben we daadwerkelijk waar kunnen maken! 

Voor meer informatie over Rialto Vastgoedontwikkeling kijk op: www.rialtovastgoed.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Rialto Vastgoed? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op