Ospel

Sabaaydi massage opleidingen

SABAAYDI MASSAGE

Leren masseren in een sfeervolle ruimte

Omringd door veel groen, met een fijne boomgaard waar leerlingen met mooi lekker buiten kunnen relaxen en lunchen. De nieuwe leslocatie van Sabaaydi Massage Opleidingen staat in de tuin van het huis van de eigenaresse. Het voormalige tuinhuis hebben we omgetoverd tot een lichte en rustgevende ruimte waar cursussen, opleidingen en workshops gegeven worden.

Na het strippen van dit tuinhuis kon WaarMakers aan de gang met de wederopbouw. De toiletruimte is er extra bijgebouwd: achter het huisje hebben we beton gestort en de wanden geplaatst. Vervolgens konden we verder met alle technische handelingen. Zo hebben we de vloerverwarming gelegd, een boiler geplaatst voor warm water en gezorgd voor voldoende ventilatie in de gehele ruimte. Daarna zijn de tegels gezet in het toilet en het portaaltje en uiteraard de toiletpot en bijpassende wastafel gehangen. Naast het toilet was nog voldoende ruimte voor een opberghok, erg prettig voor bijvoorbeeld de schoonmaakspullen. 

Alle wanden zijn geïsoleerd en voorzien van een stuclaag. Nieuwe deuren zijn gehangen en de houten spanten hebben we een opknapbeurt gegeven. De bestaande kachel kan nu weer prima dienstdoen, de warmte blijft behaaglijk hangen. Gaat de kachel niet aan dan wordt er elektriciteit opgewekt door de zonnepanelen die op het dak geplaatst zijn. 

Voor meer informatie over Sabaaydi Massage Opleidingen kijk op: www.sabaaydi.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Sabaaydi? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op