HENGELO

Van Uffelen Mode

VAN UFFELEN MODE

Klantbeleving. Van Uffelen Mode in Hengelo weet exact wat dat inhoudt. Het begint al bij het naderen van het pand. De buitenkant is door de eigenaar opgeknapt en straalt een warme sfeer uit. Door de naam uiterst zichtbaar aan het pand te hangen is het plaatje compleet.

Het winkelinterieur mag hierin niet ontbreken. Zo is er de imposante trap geplaatst om de begane grond met de eerste verdieping te verbinden. Lukt traplopen niet zo goed, dan kun je gebruik maken van de moderne lift. De schacht hebben we praktisch en toch uit het zicht kunnen maken. Plafonds, muren en vloer hebben een nieuw jasje gekregen. Doordat er op de wanden een grijze balk geverfd is, sluit het meubilair van de shop-in-shops naadloos aan op de uitstraling van het overige interieur. Hierdoor krijgt de winkel een rustieke, chique sfeer. Rust is ook het sleutelwoord voor het plafond geweest. Door een industriële behuizing op te hangen is de bedrading voor airco, elektriciteit en de geluidsinstallatie gebundeld. De led-verlichting is evenredig aan deze behuizing opgehangen. Dit zorgt voor één strakke lijn op het plafond. 

Met ons inzicht in de klant alsmede het inzicht van onze opdrachtgever kwamen plannen tot elkaar. Onderbouwd met vertrouwen, kennis en kunde konden we samen deze vertaalslag van visie naar functionele winkel maken.

Voor meer informatie over Van Uffelen kijk op: www.vanuffelenmode.nl


Jouw project ook zo vlekkeloos laten verlopen als dat van Van Uffelen Mode? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op